Is dat een kabouter in het gras of ben je gewoon blij me te zien?

Het staat waarschijnlijk al op alle blogs ter wereld, maar het is dan ook “groot” nieuws. In een dorpje in Argentinie is een -jawel- kabouter gespot. En niet een vrolijke baardmans met een rode puntmuts, maar een akelig, mank lopend, mannetje.

Is het niet een hilarisch wezentje? Bovenstaande filmpje kan natuurlijk meerdere dingen betekennen; het kan een good-old Hoax zijn (de meest waarschijnlijke optie) van een paar jongens met een telefooncamera en een computerprogramma, het kan de kick-off zijn voor de campagne van de nieuwe – door Cloverfield geinspireerde – M. Night Shyamalan film waarin gnomen de wereld over komen nemen en Bruce Willis en Mel Gibson samen kabouter-ass gaan kicken, of het is daadwerkelijk het eerste filmpje van een kabouter.

En waarom dat laatste ook niet? Ieder jaar worden er weer nieuwe beesten ontdekt diep in de regenwouden of op de bodem van de zee. Misschien is dit weer zo’n rakker die zich honderden jaren niet heeft laten zien en nu – om wat voor reden dan ook – weer uit zijn holletje is gekropen. De kaboutermythe moet toch ergens zijn origine vandaan hebben? Waarom niet van het beestje op het filmpje?

Hoe dan ook, het wachten is op de volgende foto’s en filmpjes waarin deze of een andere kabouter opduikt. En ik verwacht ook dat ergens de komende tijd het eerste kabouterlijkje wordt gevonden in een bos.

Dezelfde dag dat ik dit filmpje zag kreeg ik overigens een boek getiteld “Kort maar Krachtig” waarin portretten staan van kleine mensen… misschien vind ik daar meer aanwijzingen die kunnen leiden naar de oplossing van dit mysterie. Ik hou jullie op de hoogte!

gnoom-ze!

Wie zou er trouwens winnen in een een-op-een gevecht? Chupacabra of deze kabouter? En het monster van Loch Ness? Of Bigfoot? Of Emile Ratelband?!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s