De Derde Avond

De Derde Avond
Nu verkrijgbaar!

knopperts-coverVier vrienden – nou ja… vrienden, vier jongeren die op de middelbare school veel met elkaar omgaan – en een buitenbeentje gaan op werkweek naar de Ardennen. Survivallen. De één vrijwilliger dan de ander. Wanneer ze horen over een afgebrande basisschool in de buurt van de camping besluiten ze om de saaie werkweek op te leuken met een nachtelijk bezoekje aan de ruïne van de school.

Die bewuste avond – de derde van de werkweek – gebeuren er echter zoveel onverklaarbare en rare dingen dat ze hem het liefst direct weer vergeten.

Vijf jaar later. Het contact is verbroken, zoals dat wel vaker gaat met klasgenoten van de middelbare school. Eén van hen besluit de gebeurtenissen van die avond op te schrijven voor een boek, uit fatsoen licht hij zijn oud-klasgenoten in, met verschillende reacties, maar allemaal worden ze gedwongen terug te denken aan die ene avond en de invloed hiervan op hun huidige ‘leven’. En die blijkt groter te zijn dan ze willen toegeven.

Vanuit verschillende oogpunten wordt het verhaal van toen en nu verteld. Ieder heeft zijn of haar eigen puzzelstukje in handen…

Nu HIER verkrijgbaar…

Advertenties

2 gedachtes over “De Derde Avond

  1. Hey Michiel!

   Wat leuk dat je reageert op mijn blog! Hier gaat alles lekker, met jou ook? Nog steeds leraar Frans?

   Enneh, wat de werkweek betreft… als je het boek zou lezen zou je niet vragen of het op onze werkweek is gebaseerd, haha… er gebeuren op z’n zachtst gezegd iets andere dingen! Maar het was natuurlijk wel een inspiratiebron!

   groetjes,
   Menno

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s